Πολιτική Απορρήτου

Η τροποποίηση της πολιτικής απορρήτου θα τεθεί σε ισχύ στις 25 Μαΐου 2018. Η χρήση του GoStudent μετά από αυτήν την ημερομηνία αποτελεί αποδοχή των ενημερωμένων όρων χρήσης μας. Σε περίπτωση ασυμφωνίας μεταξύ της Γερμανικής έκδοσης της πολιτικής απορρήτου και των μεταφρασμένων εκδόσεων, υπερισχύει η Γερμανική έκδοση.

Ποιος είναι υπεύθυνος για την επεξεργασία δεδομένων;
Ο υπεύθυνος για την επεξεργασία δεδομένων είναι
GoStudent Greece Private Company
Ermou 56
Athina 105 63
Αριθμός καταχώρησης FN 447118 b

Τι δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία και από που προέρχονται;

Τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε τα λαμβάνουμε από εσάς στο πλαίσιο της επιχειρηματικής σχέσης.

Αυτά τα προσωπικά δεδομένα περιλαμβάνουν:

Τύπος σχολείου
Τάξη
Αριθμός τηλεφώνου
Διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου, αν την έχετε μοιραστεί
Ερωτήσεις που έχετε θέσει στην κοινότητα
Απαντήσεις από την κοινότητα
Πληροφορίες πληρωμής, εάν τις έχετε συμπληρώσει
Φωτογραφία προφίλ, εάν έχετε ανεβάσει
Δεδομένα αναγνώρισης της συσκευής στην οποία έχει εγκατασταθεί η εφαρμογή GoStudent.
Σχολικά μαθήματα στα οποία σας αρέσει να δίνετε πολλές απαντήσεις, αν τα έχετε αποκαλύψει
Περιγραφή προφίλ, εάν είναι γνωστή
Πληροφορίες σχετικές με την διδασκαλία (όπως ημερομηνίες εξετάσεων, βαθμοί, μαθησιακές δυσκολίες κ.λπ.), εάν έχουν αποκαλυφθεί

Cookies

Τα cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας για την απλοποίηση της χρήσης του και την επικοινωνία, αλλά και για την προσαρμογή του στις ανάγκες σας. Το cookie είναι ένα μικρό αρχείο κειμένου που τοποθετείται στον σκληρό σας δίσκο από έναν ιστότοπο. Τα cookies δεν προκαλούν βλάβες τον υπολογιστή σας και δεν περιέχουν ιούς. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη χρήση των cookies ανά πάσα στιγμή στις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας.

Google Analytics

Σε αυτόν τον ιστότοπο χρησιμοποιούμε επίσης Google Analytics. Αυτή είναι μια υπηρεσία που παρέχεται από την Google Inc, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, XA 94043, United States (“Google”). Η Google χρησιμοποιεί “cookies”, δηλαδή αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας και τα οποία ενεργοποιούν την ανάλυση χρήσης σας στις διαδικτυακές μας προσφορές. Οι πληροφορίες που παράγονται από το cookie σχετικά με την χρήση που κάνετε στον ιστότοπό μας (συμπεριλαμβανομένης της IP σας) μεταφέρονται σε έναν διακομιστή της Google στις Η.Π.Α. και αποθηκεύονται εκεί. Η Google είναι εγγεγραμμένη στο πρόγραμμα “ασπίδα προστασίας της ιδιωτικής ζωής ΕΕ–ΗΠΑ” (EU-US Privacy Shield) του Υπουργείου Εμπορίου των Η.Π.Α.. Η Google θα χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για να αξιολογήσει τη χρήση που κάνετε στον ιστότοπο, για να συνθέσει αναφορές της διαδικτυακής δραστηριότητας για εμάς και για να παρέχει άλλες υπηρεσίες που σχετίζονται με την διαδικτυακή δραστηριότητα και την χρήση του διαδικτύου. Οι εξωτερικοί πάροχοι, συμπεριλαμβανομένης της Google, τοποθετούν διαφημίσεις σε ιστοσελίδες του διαδικτύου. Τα τρίτα μέρη, συμπεριλαμβανομένης και της Google, χρησιμοποιούν τα αποθηκευμένα cookies για να τοποθετήσουν διαφημίσεις με βάση τις προηγούμενες επισκέψεις του χρήστη στην ιστοσελίδα μας. Η Google επίσης ενδέχεται να μεταφέρει αυτές τις πληροφορίες σε τρίτα μέρη, όπου απαιτείται αυτό από το νόμο, ή αν τα τρίτα μέρη επεξεργάζονται τις πληροφορίες εκ μέρους της Google. Η Google δεν θα συσχετίσει την IP σας με οποιαδήποτε άλλα δεδομένα έχει συλλέξει η Google. Μπορείτε να αρνηθείτε τη χρήση των cookies, επιλέγοντας τις κατάλληλες ρυθμίσεις στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Ωστόσο, παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας ότι εάν το κάνετε αυτό, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο στην πλήρη λειτουργικότητά του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την επεξεργασία των δεδομένων που συλλέγει η Google για εσάς με τον τρόπο, και για τον σκοπό, που περιγράφηκε παραπάνω. Μπορείτε να διαφωνήσετε με τη συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων σας ανά πάσα στιγμή με μελλοντική ισχύ. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη χρήση των cookies σας από την Google, επισκέπτοντας τη σελίδα για την απενεργοποίηση των Google διαφημίσεων (http://www.google.com/privacy_ads.html). Εναλλακτικά, οι χρήστες μπορούν να απενεργοποιήσουν τη χρήση των cookies από τρίτους παρόχους, μεταβαίνοντας στη σελίδα απενεργοποίησης της Πρωτοβουλίας Διαφημιστικού Δικτύου (http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp).

Πρακτορεία Επιχειρηματικών Απαιτήσεων

Ο πάροχος/συμβατικός συνεργάτης (GoStudent GmbH) είναι ελεύθερος να κάνει απεριόριστη χρήση των υπηρεσιών των πρακτόρων τραπεζών με ένα υποκατάστημα στην Ευρωπαϊκή Ένωση (παραλήπτης δεδομένων).

Σε ποια νομική βάση και για ποιους σκοπούς πραγματοποιείται η επεξεργασία δεδομένων;

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για να πραγματοποιήσουμε τις υποχρεώσεις συμβολαίου [1) Βέλτιστο ταίριασμα μεταξύ του ερωτώμενου και του ερωτηθέντος, έτσι ώστε να μπορούν να επεξεργαστούν ακόμη καλύτερα 2) Ενημέρωση των χρηστών σχετικά με αναβαθμίσεις στην εφαρμογή GoStudent 3) Προσφορά διαδικτυακής διδασκαλίας 4) Συλλογή αιτημάτων υποστήριξης πελατών για την επίλυση διαφορών και προβλημάτων υπηρεσίας], την εκπλήρωση άλλων νόμιμων υποχρεώσεων ή/και λόγω νόμιμων συμφερόντων (ειδικά cookies, ανάλυση ιστού, χρήση για διαφημιστικούς σκοπούς, όπως η αποστολή ενημερωτικών δελτίων), υπό την προϋπόθεση ότι τα συμφέροντά σας στη διατήρηση της εμπιστευτικότητας δεν παρακάμπτονται.

- Πραγματοποίηση υποχρεώσεων συμβολαίου

(Άρθρο 6 (1) β του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων: Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων διεξάγεται με σκοπό την εκπλήρωση των υποχρεώσεων συμβολαίου, ιδίως για την εκπλήρωση των συμβάσεών μας μαζί σας. Ο σκοπός της επεξεργασίας δεδομένων για την εκπλήρωση της σύμβασης είναι κυρίως η επεξεργασία της υπηρεσίας διδασκαλίας που προσφέρουμε.

- Εκπλήρωση άλλων νόμιμων υποχρεώσεων

(Άρθρο 6 (1) γ του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων: Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων πραγματοποιείται επίσης με σκοπό την εκπλήρωση διαφόρων άλλων νόμιμων υποχρεώσεων στις οποίες υποκείμεθα. Παράδειγμα τέτοιας επεξεργασίας δεδομένων βάσει νόμιμης υποχρέωσης είναι η διατήρηση πρεπόντων λογαριασμών.

- Διασφάλιση νόμιμων συμφερόντων

(Άρθρο 6 (1) στ του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων: Επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα για την προστασία των νόμιμων συμφερόντων μας, εκτός εάν τα συμφέροντά σας για εμπιστευτικότητα υπερτερούν των δικών μας.

Στις παρακάτω περιπτώσεις, η επεξεργασία δεδομένων πραγματοποιείται για την προστασία των νόμιμων συμφερόντων:
  • Διαφήμιση και marketing< br /> - Βελτίωση της προσφοράς μας και του ιστότοπού μας

Μπορείτε να διαφωνήσετε με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων βάσει νομίμων συμφερόντων.

Σε ποιον θα διαβιβαστούν τα δεδομένα σας;

Μεταδίδουμε προσωπικά δεδομένα σε ορισμένους επεξεργαστές συμβάσεων (π.χ. παρόχους υπηρεσιών ΙΤ) στο βαθμό που αυτό είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της αντίστοιχης υπηρεσίας. Όλοι οι επεξεργαστές είναι συμβατικά υποχρεωμένοι να αντιμετωπίζουν το απόρρητο των δεδομένων σας και να το επεξεργάζονται μόνο εντός του πεδίου της δουλειάς μας.

Εάν υπάρχει νόμιμη υποχρέωση, διαβιβάζουμε προσωπικά δεδομένα σε δημόσιους φορείς και ιδρύματα (π.χ. υπηρεσίες επιβολής του νόμου, δικαστήρια).

Για πόσο καιρό θα επεξεργάζονται και θα παραμένουν αποθηκευμένα τα δεδομένα σας;

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο εφόσον αυτό είναι απαραίτητο. Μόλις τα δεδομένα σας δεν απαιτούνται άλλο, διαγράφονται αυτόματα.

Αποθηκεύουμε τα προσωπικά δεδομένα που απαιτούνται σε κάθε περίπτωση για την εκπλήρωση της σύμβασης για τη διάρκεια ολόκληρης της επιχειρηματικής σχέσης, και πέραν αυτής, σύμφωνα με τις θεσμικές υποχρεώσεις αποθήκευσης και τεκμηρίωσης (π.χ. σύμφωνα με τον Γερμανικό Κώδικα Εταιρειών ή τον Γερμανικό Ομοσπονδιακό Δημοσιονομικό Κώδικα). Επιπλέον, λαμβάνουμε υπόψη τις νόμιμες περιόδους περιορισμού, οι οποίες μπορεί να είναι έως και 30 χρόνια σε ορισμένες περιπτώσεις, π.χ. σύμφωνα με τον Γερμανικό Αστικό Κώδικα (ABGB).

Ποια τα δικαιώματά σας;

Δικαίωμα πρόσβασης σε πληροφορίες
Εάν επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, έχετε το δικαίωμα να ενημερωθείτε για τους σκοπούς της επεξεργασίας, τις κατηγορίες προσωπικών δεδομένων που υποβάλλονται σε επεξεργασία, τους παραλήπτες τέτοιων προσωπικών δεδομένων, την περίοδο αποθήκευσής τους, τα δικαιώματά σας, την πηγή των προσωπικών δεδομένων και την ύπαρξη αυτοματοποιημένης λήψης αποφάσεων.

Διόρθωση και διαγραφή
Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση λανθασμένων ή ελλιπών προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν, εκτός εάν η επεξεργασία των δεδομένων είναι νόμιμη και δεν υπάρχουν νομικές υποχρεώσεις από την πλευρά μας να αντιταχθείτε στη διαγραφή.

Περιορισμός επεξεργασίας
Σε κάποιες περιπτώσεις, έχετε το δικαίωμα να απαιτήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων σας.

Μεταβιβασιμότητα δεδομένων
Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη μεταφορά των δεδομένων σας, τα οποία μας έχετε παράσχει σε δομημένη, κοινή και αναγνώσιμη από μηχανή μορφή. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να μεταφέρουμε απευθείας τα προσωπικά δεδομένα σας σε υπεύθυνο πρόσωπο που ορίσατε οι ίδιοι, στο βαθμό που αυτό είναι τεχνικά εφικτό.

Ασυμφωνία
Ανά πάσα στιγμή διατηρείτε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, για λόγους που προκύπτουν από τη συγκεκριμένη κατάστασή σας. Εάν αντιταχθείτε, δεν θα επεξεργαστούμε περαιτέρω προσωπικά σας δεδομένα, εκτός εάν μπορούμε να αποδείξουμε ότι οι λόγοι επεξεργασίας μας υπερέχουν των ενδιαφερόντων σας. Μπορείτε να αντιταχθείτε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων για διαφημιστικούς σκοπούς ανά πάσα στιγμή. Σε αυτήν την περίπτωση, θα σταματήσουμε να επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας για διαφημιστικούς σκοπούς. Για να εξασκήσετε τα δικαιώματά σας σε σχέση με τα δεδομένα σας που υποβάλλονται σε επεξεργασία από εμάς, επικοινωνήστε μαζί μας στο info (at) gostudent.at.

Παράπονα
Έχετε το δικαίωμα να επικοινωνήσετε με την Αυστριακή Αρχή Προστασίας Δεδομένων
Wickenburggasse 8
1080 Vienna
+43 1 531 15-202525
Διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου:[email protected]
για να υποβάλετε κάποιο παράπονο, εάν πιστεύετε πως έχουν παραβιαστεί τα δικαιώματα προστασίας των δεδομένων σας.